Tik-tak, ure tu res po svoje hitro bežijo. Dopoldanska rutina po skupinah nam je že vsem znana. In končno smo vsi prišli na vrsto za jahanje. Dejstvo, kako otroci rokujejo z živalmi, nam priča o njihovi povezanosti z naravo. Trisa, Lady, Biba, Stubur in ostali konji ter kobile nam bodo ostali še dolgo v spominu. Srčkani sta pa tudi muci, ki se ves čas sprehajati tu okrog doma.

Včeraj popoldne smo se izmenično urili v lokostrelstvu in pekli twisterje ob ognju. Učenci so kaj kmalu ugotovili, da bi twisterji lahko bili pica na dim in ne na dom. Pogovarjali so se o tem, kaj kdo zna skuhati ali speči, predvsem pa so se pohvalili s kuharskimi veščinami staršev. Zvečer smo imeli impro ligo in smo imeli možnost spoznati znanstvenika, ki je odkril zdravilo za dlakavico, ter si ogledali uprizoritve ljudskih pravljic v danem času, ki je bil vsakič krajši. Bi vi znali uprizoriti Rdečo kapico zgolj v eni sekundi?

Danes nas čaka še zabavni večer s plesom ob glasbi po izbiri. Jutri pa že priprava na odhod. Seveda se bomo vmes razgibali še z orientacijskim tekom in igricami v naravi. Narava je kul.

Do jutri vam pošiljamo mrrrzzzzlee pozdrave iz Velikega Boča pri Sv. Duhu na Ostrem Vrhu.

 

 

Prispevek pripravila: J. Šabić

Fotografirale: J. Šabić, I. Špelič

 

Oznake: , , , , , ,