Letu 2020 so šteti dnevi, a naše misli so še kar ujete vanj. Preizkušnje, ki nam jih je leto  prineslo, so nas prav vse preoblikovale in zaznamovale. Čeprav smo morali nekatere cilje spremeniti, druge opustiti in nam je na pot prineslo množico novih priložnosti, nanj skupaj zavezujemo pisano pentljo. Naj predstavlja našo povezanost, da smo tudi v nepričakovanih okoliščinah zmogli soustvariti mehurček varnosti, stabilnosti in predvidljivosti.

Čeprav razpršeni po domovih, a povezani z nevidnimi nitkami smo sooblikovali skupno sporočilo hvaležnosti in upanja. Nismo ga zaprli v ovojnico, nanj nalepili znamke in ga oddali v poštni nabiralnik. Ah, kje so že tisti časi! Za vas smo posneli, zbrali in uredili mnogo nasmehov in iskrivosti. Pošiljamo vam jih kar po spletu.

(Opomba: Zaradi obremenjenosti sistema, videoposnetek občasno javi napako. Brez panike. Vdihnite, osvežite stran in poskusite ponovno.)

 

Naj vam polepšajo praznični čas, narišejo nasmeh na licih, obudijo kakšen prijeten spomin. Vsem želimo, da se nekaj dni posvečate le tistim, ki jih imate najraje in počnete stvari, ki vas navdušujejo.

Na današnji dan, 24. 12. 2020, še ne vemo, kdaj se bo pouk ponovno odvijal v šoli. O tem vas bomo obveščali prek šolske spletne strani.

Vsem se zahvaljujemo za srčno podporo in sodelovanje. Ponosni smo na vas in si želimo, da se kmalu srečamo v našem drugem domu. V šoli.

 

Sr(e)čno vsem.

 

Kolektiv OŠ LA Grosuplje

 

 

 

 

Oznake: , ,