Šolski prevozi – obvestilo

Obveščamo vas, da se bodo v prvem tednu pouka šolski prevozi izvajali po voznem redu za preteklo šolsko leto. Vozni red je objavljen na šolski spletni strani: Vizitka šole > Prevozi.

Novi vozni redi za šolsko leto 2017/2018 bodo oblikovani po uskladitvi šolskih urnikov.

Na relaciji Grosuplje – Čušperk  – Grosuplje  bo s  ponedeljkom  4. 9. 2017 uvedena dodatna vožnja s kombiniranim vozilom, ki bo učence, ki se vozijo v Grosuplje, zjutraj pripeljala do avtobusne postaje v Veliki Račni, popoldne pa v obratni smeri. Časi odhodov in prihodov dodatnega kombiniranega vozila  so usklajeni z voznim redom avtobusne linije št. 76 (Ilova Gora-Čušperk-Račna-Mlačevo-Žalna-Grosuplje). Kombinirano vozilo na relaciji Čušperk se trenutno ustavlja na treh postajah in sicer: 1 x čez progo-Zgornji Čušperk, 1 x v vasi Zgornji Čušperk – ob cesti, v bližini številke 6, 1 x v Spodnjem Čušperku – na križišču, v bližini številke Čušperk 17. Učence, ki se vozijo na tej relaciji, vsakodnevno obvešča tudi voznik.

Avtobusne vozovnice učencev, ki so tudi v preteklem letu koristili šolski prevoz, bodo avtomatsko posodobljene s 1. 9. 2017, tisti,  ki bodo šolski prevoz koristili prvič, pa  bodo vozovnice dobili naknadno.

Sporočilo pripravila: Mojca Koželj, Občina Grosuplje

 
 

Več prispevkov iz Obvestila