Večkrat preberemo ali slišimo, da se dobro z dobrim vrne. Naj spomnimo, kako so učenci in starši pridno zbirali papir v jesenski zbiralni akciji. Tehtnica je pokazala skoraj šest ton. Zaradi koronavirusa smo papir zbirali skupno glede na šolo in se tako potrudili za nakup igrač.

Upoštevali smo želje učencev in vsak razred si je izbral svoje igrače oziroma športne rekvizite. Svetovalna delavka Meta je zavihala rokave in nas kmalu presenetila z velikimi vrečami.

Tako imajo učenci na voljo nove balinčke, keglje, elastike za gumitvist, vrv za skakanje, ravnotežno desko, različne žoge, manjše in večje žvižgače, kolebnice in celo prave hodulje. Popestrijo gibalne odmore in veseli smo, da imamo veliko površine ob šoli, kjer se na varni razdalji lahko malo sprostimo, nadihamo svežega zraka in zaigramo.

V šoli je res lepo, to znamo zdaj še posebej ceniti. V petek pred velikonočnimi prazniki smo si ob slovesu zaželeli, da se kmalu vidimo. V mislih smo imeli zelo natančen datum, to je 12. 4. 2021.

Dragi učenci in spoštovani starši, vas pa spominjamo na zbiranje starega papirja in na pričakovano majsko zbiralno akcijo starega papirja.

Za kakšen namen bomo zbirali tokrat?

Prispevek pripravila: učiteljica Alenka

Fotografirala: učiteljica Alenka

 

Oznake: , , ,