Pri izbirnem predmetu Šolsko novinarstvo smo izpeljali ekskluzivni intervju z našo gospo ravnateljico Janjo Zupančič. Intervju, na katerega smo se pripravili, je potekal 25. 5. 2021 v eni od naših šolskih učilnic. Ker smo radovedni novinarji, smo želeli izvedeti nekaj več o ravnateljici in o njenem delu. V intervjuju, ki vam je za ogled na voljo v šolski spletni učilnici, je ravnateljica spregovorila o svojem delu in o načrtih za prihodnost šole in izvedeli smo nekaj zanimivih dejstev o njenem življenju, ki jih nismo še nikoli slišali.

Ko je vstopila v učilnico, smo jo prijazno sprejeli. Zastavili smo ji kar nekaj vprašanj, v katera se je zelo poglobila.

Po končanem intervjuju, enournem druženju, smo jo presenetili s šopkom rož in pogostitvijo, za katero smo poskrbeli čisto sami. Spekli smo tudi slastno torto!

Spoznali smo, da je biti ravnateljica težje, kot smo mislili, saj je delo povezano z nepredvidljivimi dogodki in pomembnimi sestanki. Poleg naše matične šole pa mora skrbeti še za štiri podružnične šole. Za razvoj naše šole nam je zaupala veliko kreativnih in zanimivih idej. Lahko smo ponosni, da imamo tako uspešno in delavno ravnateljico.

Zahvaljujemo se ravnateljici, da je z veseljem prišla na naš intervju in vsem sodelujočim za uspešno opravljen intervju.

Prispevek pripravili učenci Šolskega novinarstva in učiteljica Jožica Pečnik

 

Oznake: , ,