Plavalni teden v Termah Čatež poteka nad našimi pričakovanji. Vreme je sončno in za ta letni čas dokaj toplo, tako da lahko izkoristimo tudi prijetne sprehajalne poti in zelenice v kompleksu Čateških toplic. Osebje nas razvaja s pestro kulinarično ponudbo in udobjem v hotelskih sobah. Plavanje v notranji Termalni rivieri je sicer malce manj zanimivo, kot poleti v zunanjih bazenih, a znajo naši plavalni učitelji narediti pravo vzdušje.

Dan se začne z bujenjem in zajtrkom, nato pa nam ostane čas še za uro pouka. Ob 9.30 se otroci odpravijo na plavanje in se vrnejo tik pred kosilom ob 13.00. Sledi popoldanski počitek, popestren z raznimi zanimivimi zunanjimi dejavnostmi. Nato otroci zopet pridobivajo plavalno znanje do večerje. Po večerji sledijo družabni večeri, za katere imamo na razpolago veliko telovadnico. Urnik je, kot vidite, zelo zapolnjen in zato otroci zvečer zaspijo skoraj v trenutku, saj jim po pestrih in aktivnih dneh res že zmanjka energije.

Torej spoštovani starši, nič ne skrbite, mi bi ostali še kakšen teden tu, a je žal že vse zasedeno za jesenske počitnice 🙂

Prispevek pripravile: učiteljice razredničarke v ŠVN Čatež (Irena, Miša, Maruša in Andrejka)

Foto: učiteljice Maruša, Miša in Irena

 

Oznake: , , , , , ,