Dragi učenci in učenke,

obveščam vas, da je v spletni učilnici Šolska knjižnica (ključ za dostop so vam posredovali razredniki) objavljen knjižni kviz, pravzaprav kar dva knjižna kviza. Eden je namenjen vsem, ki obiskujete 1., 2. ali 3. razred, drugi pa je za vse učence od 4. do 9. razreda. Pozabavajte se in poskušajte odgovoriti na raznolika vprašanja. Srečni nagrajenci bodo prejeli knjižno in sladko nagrado. V spletni učilnici Šolska knjižnica najdete tudi druge zanimivosti, uporabne povezave, sezname za domače branje, kriterije za bralno značko …

Naj vas spomnim, da šolska knjižnica še vedno nudi možnost izposoje in vračila knjig.

  1. lokalnem katalogu naše knjižnice preverite, ali imamo knjigo, ki si jo želite izposoditi.
  2. Če je iskana knjiga prosta, mi pišite na elektronski naslov: sabina.vidmar(at)oslag.si in dogovorili se bomo, kdaj lahko naročeno gradivo prevzamete.
  3. Na dogovorjen termin pridite pred šolo, pozvonite na zvonec pri glavnem vhodu (tajništvo) in naročeno gradivo vam bom prinesla pred vhod. V istem času, ko pridete po knjige, lahko vrnete že prebrane.

Če imate radi presenečenja, se lahko odločite za paket ‘nimam pojma, kaj me čaka’ ali za paket na določeno tematiko. Pripravila vam bom paket štirih knjig.

Rešite kviz (morda prejmete nagrado), potem pa hitro knjigo v roke, da odpotujete v druge svetove.

Sabina Vidmar, šol. knjiž.

 

Oznake: , ,