Skoraj ni časa za dolgčas, saj so dnevi zapolnjeni z mnogimi aktivnostmi, noči pa so v zavetju sob namenjene počitku in pri nekaterih šepetajočim pogovorom, ki se zjutraj izdajalsko zrcalijo v zaspanih očeh. Vse poteka po načrtu, učenci so super v vseh pogledih: aktivno sodelujejo pri vseh dejavnostih, brez težav upoštevajo navodila, ne popuščajo v frekvenci glasnosti, kadar se je treba boriti za točke pri raznih tekmovanjih. Vremenske razmere so nam kar naklonjene, razen včeraj, ko smo preizkušali vodoodpornost pohodnih čevljev, saj je popoldan »lilo kot iz škafa«. Seveda pa so bili mnogi dekliški pohodni čevlji na suhem, saj »superge bolš zgledajo«, sploh v kombinaciji s kratkimi nogavičkami. Najstništvo je na pohodu in vse te najstniške muhe so del tega.

In kaj nas še čaka? Popoldne imajo učenci tečaj prve pomoči, zvečer je zaključni večer s plesom, jutri pa še obisk kobariškega muzeja in kostnice.

Po prihodu domov boste torej izvedeli kaj več »iz prve roke«, učiteljice Jana, Petra, Barbka in Betka pa smo zadovoljne in ponosne, saj vsak dan od učiteljev CŠOD-ja slišimo, kako imamo super otroke.

 

Malo zaslug si seveda lastimo, večji del pa prinesejo iz domačega okolja.

 

Zapisala: Betka Jamnik

Fotografije: Petra Bižal Rogale, Barbka Gabrijel Cotič

 

 

 

 

Oznake: , , , , ,