V začetku oktobra smo četrtošolci tri dni preživeli na taboru v CŠOD Čebelica v Dolenji vasi. Kaj vse smo doživeli, smo pisali že sproti, tokrat pa smo zbrali nekaj vtisov.

Najbolj všeč sta mi bili zabava in razporeditev sob, ker sem bila lahko veliko s prijateljicami. Koristno je bilo tudi delo s kompasi in zemljevidi. Naučila sem se, da nikoli ne hitiš, ampak dobro opazuješ. (Samanta)

Poleg lova na lisico in panjskih končnic mi je bilo zelo všeč to, da nismo metali stran hrane. (Alina)

Meni so bile zelo všeč sobe, igre in hrana ter ples. Počutila sem se kot doma. (Klara)

Všeč sta mi bila disko in druženje s prijatelji. Naučil sem se veliko o čebelah. Veliko smo bili v sobah in zunaj. Imeli smo se super. (Jan)

Imeli smo se lepo. Igrali smo se na igrišču, gledali zvezde, šli na pohod in imeli zabavo. Opazovali smo tudi želve in zlate ribice. (Benjamin)

Na taboru sem se počutil odlično. Naučil sem se orientirati. Najbolj všeč sta mi bila pohod in ples. (Kristian)

Všeč mi je bilo, ker smo bili veliko zunaj. (Doroteja)

Najbolj všeč mi je bil disko, ker zelo rada plešem. Na taboru sem se počutila zelo dobro. Naučila sem se le eno novo stvar – orientirati se z zemljevidom. (Julia)

Na taboru so mi bili najbolj všeč plesna zabava, pohod z zemljevidom, orientacija in lastne sobe. (Pia)

Zelo všeč mi je bila zabava, ko smo morali predstaviti svojo točko. Všeč sta mi bila tudi soba in večerni pohod, ko smo videli Veliki voz in zvezdo Severnico. Veliko sem se naučila pri orientaciji. (Andreja)

Na taboru mi je bil najbolj všeč ples, ker smo lahko plesali po svoje. Lov na lisico pa mi ni bil ravno všeč, ker smo dobili najmanj točk. (Laura)

Na taboru je bilo bolj zabavno, kot sem pričakovala. Ob zabavi smo se tudi veliko naučili o orientaciji in čebelah, česar se ne bi mogli naučiti v šoli. (Julija)

Najbolj všeč mi je bil lov na lisico, ker smo lahko sami hodili po vasi. (Aljoša)

Na taboru sem se imela zelo dobro. Všeč mi je bilo, kako sta se učiteljica Živa in učitelj Matej zbadala na sestankih. (Naja)

Najbolj všeč mi je bilo, da sem izvedel, kje na nebu najdem zvezdo Severnico. (Florjan)

Tabor mi ni bil tako všeč, sem se pa naučil veliko novih stvari. Doživel sem tudi najboljšo noč vseh časov do zdaj. Tisto noč sem se zelo, zelo zabaval, ker smo lahko plesali. (Nik)

Všeč so mi bili pohod z zemljevidom, pravljica za lahko noč in slikanje panjskih končnic. (Lan)

Prispevke četrtošolcev zbrala: učiteljica Špela

Fotografije: učiteljica Špela

 

 

Oznake: , , ,