Danes, 22. 10., smo zaključili pester plavalni teden naših četrtošolcev v Čatežu ob Savi. Poleg ur plavanja v zimski Termalni rivieri, so otroci uživali tudi v gibanju na svežem zraku in ponavljali učno snov iz različnih tematskih področij. Odlično so osvojili dnevno rutino in se potrudili pri urejanju sobic in svojih potrebščin. Poleg tega so se ob večerih udeležili kino predstave, plesne zabave, iger v telovadnici, družabnih iger in še bi se kaj našlo.

Zadnji preizkus plavanja je pokazal, da so otroci uspešno usvojili plavalno znanje in prejeli diplome z bronastimi, srebrnimi in tudi zlatimi delfinčki. Plavalni učitelji so svoje varovance pohvalili za prizadevnost in vztrajnost.

Ko smo se poslovili, so se otroci kar težko ločili od novih prijateljev. Z željo, da se kmalu spet srečamo na podobnem taboru, smo se napotili domov. Veselili smo se srečanja z domačimi, ki so že nestrpno čakali, da izvedo še več zanimivih novic iz jesenske šole v naravi.

Na koncu pa moramo izraziti tudi iskreno zahvalo osebju Term Čatež za prijaznost in sodelovanje. Vedno, kadar smo jih potrebovali, so nas pričakali z nasmehi na obrazu in nam omogočili, da je teden potekal brez zapletov.

Prispevek pripravila: učiteljica Irena

Foto: učiteljice Miša, Maruša, Simona in Meta

 

Oznake: , , , , , , ,