V četrtek, 1. 12. 2022, se je na ME Tovarniška odvijala decembrska Eko tržnica, na kateri so sodelovale vse enote naše šole. Po uvodni nastopu, ki so ga pripravili učenci vseh enot šole z mentoricami, je ravnateljica slavnostno otvorila praznično Eko tržnico. Tudi podružnična šola Žalna je imela svoj kotiček, na katerem ste lahko izbirali med najrazličnejšimi izdelki učencev in učiteljic. Lahko ste izbrali dišečo sol, s katero se boste razvajali v teh mrzlih dneh, razne okraske za na smrečico, ogrlice, venčke, rokavičke, novoletne aranžmaje, voščilnice…, priložnost je bila za izdelavo okraska, imeli pa ste tudi možnost fotografiranja v prazničnem foto kotičku.

Vsem učencem in sodelavkam PŠ Žalna se zahvaljujem za prispevek, da je Eko tržnica tako lepo uspela. Hvala staršem za donacijo materiala, s katerim smo skupaj z učenci ustvarili tako lepe izdelke. Nenazadnje pa zahvala za vse prostovoljne prispevke, ki jih bomo uporabili za nakup didaktičnih iger in pripomočkov. 

Prispevke spomladanske Eko tržnice smo uporabili za nakup polydronov (matematični didaktični pripomočki), miselnih iger (Smart games – IQ fit), tablic za urjenje grafomotirike in velike didaktične kocke z nalogami. Vsak razred je dobil njim ustrezen didaktični pripomoček.

Hvala še enkrat in lepo doživet december želim v imenu kolektiva PŠ Žalna.

Prispevek pripravila: učiteljica Irena, ekokoordinatorica

Foto: učiteljici Irena in Maja

 

Oznake: , , , ,