9. razred: torek, 30.1. 2024

Športni dan bo potekal v torek, 30.1. 2024. Na izbiro sta dve dejavnosti, na kateri so se učenci že prijavili.

  1. Smučanje: smučali bomo na Voglu. Učenci si lahko izposodite smučarsko opremo v šoli (smuči, smučarski čevlji, čelada, palice). Šolsko malico bomo vzeli s seboj, kosilo bo za ta dan odjavljeno. Zaželeno je, da imate s seboj še dodatno malico in pijačo in/ali nekaj denarja. Odhod izpred šole na Tovarniški je ob 6.45. Povratek okoli 15. ure. Učenci boste na smučišču razdeljeni v smučarske skupine, v katerih boste smučali s svojim učiteljem. Cena smučarske karte je 16 €, dodaten strošek je tudi prevoz. Oboje bo obračunano po položnici.

 

  1. Drsanje: drsanje bo potekalo na Jesenicah. Poleg drsanja boste imeli učenci še dve dodatni dejavnosti, zato potrebujete čiste športne copate. Cena športnega dne za vse tri dejavnosti je 8 €, morebitna izposoja drsalk je 3,5 €. Če imate svoje drsalke, jih vzemite s seboj. Šolsko malico bomo vzeli s seboj, kosilo bo po povratku. Odhod izpred šole je ob 7.45. Povratek do 13.30. Strošek dejavnosti, izposoje drsalk in prevoza bo obračunan po položnici.

OPOZORILO: Vsi, ki se športnega dne ne boste udeležili, hkrati pa ne boste sporočili svoje odsotnosti vsaj dan pred izvedbo, boste poravnali stroške prevoza.

Odsotnost sporočite do ponedeljka 29. 1. 2024, na: igor.thaler@oslag.si

Učitelji športa

 

Oznake: , ,