Športni dan bo potekal v četrtek, 23. 2. 2023. Na izbiro sta dve dejavnosti, na kateri so se učenci že prijavili.

  1. Smučanje: smučišče bomo izbrali glede na vremenske pogoje. Učenci si lahko izposodite smučarsko opremo v šoli (smuči, smučarski čevlji, čelada, palice). Šolsko malico bomo vzeli s seboj, kosilo bo za ta dan odjavljeno. Zaželeno je, da imate s seboj še dodatno malico in pijačo ali nekaj denarja. Odhod izpred šole na Tovarniški bo ob 7. uri. Povratek bo do 15. 30. Učenci boste na smučišču razdeljeni v smučarske skupine, v katerih boste smučali cel dan. Cena smučarske karte je od 14 do 16 €, dodaten strošek je tudi prevoz. Oboje bo obračunano po položnici.

 

  1. Drsanje: drsanje bo potekalo na Jesenicah. Poleg drsanja boste imeli učenci še dve dodatni dejavnosti, zato potrebujete čiste športne copate. Cena športnega dne je 8 €, 3,5 € je morebitna izposoja drsalk. Če imate svoje drsalke, jih vzemite s seboj. Šolsko malico bomo vzeli s seboj, kosilo bo po povratku. Odhod izpred šole je ob 7.45. Povratek do 13.30. Strošek dejavnosti, izposoje drsalk in prevoza bo obračunan po položnici.

OPOZORILO: Vsi, ki se športnega dne ne boste udeležili, hkrati pa ne boste sporočili svoje odsotnosti vsaj dan pred izvedbo, boste poravnali stroške prevoza.

Odsotnost sporočite do srede, 22. 2. 2023, na: igor.thaler@oslag.si

Učitelji športa

 

Oznake: , ,