V sredo, 19. 6. 2024, smo v PŠ Žalna izvedli zaključne delavnice za učence in starše. Tokrat smo zaključek izvedli drugače kot navadno in sicer v bolj sproščenem, športno razigranem vzdušju. Glede na vaše pohvale je tak način druženja zelo dobrodošel za vse udeležence. Otroci so se sprostili in zabavali, starši ste malo poklepetali med seboj in z učitelji ter hkrati še podoživeli šolske družabne aktivnosti. Izmed delavnic ste starši in otroci lahko izbirali med slikanjem, plesno-pevsko delavnico, igrami na prostem, socialnimi igrami, igro Med dvema ognjema, odbojko, dramsko delavnico in nagradno igro Bingo. Po dejavnostih smo se vsi skupaj posladkali s pecivom in odžejali s sokovi, ki ste jih velikodušno prispevali.

Hvala vsem, ki ste pomagali pri pripravi zaključnih delavnic in vsem, ki ste se jih udeležili in pokazali, da radi sodelujete v tovrstnih oblikah druženja.

Hvala tudi za konstruktivno sodelovanje med šolskim letom v dobro vaših otrok, ki so nam bili zaupani. Želimo vam dolge in sproščujoče počitnice, z željo, da se jeseni polni novih moči spet srečamo.

Kolektiv PŠ Žalna.

Foto: učiteljice Nastja, Saša, Ana, Irena in Anja.

 

Oznake: , , , , , , , ,