Spoštovani starši,

zavedamo se, da je za uspeh in dobrobit otrok sodelovanje med starši in šolo zelo pomembno. V trenutnih okoliščinah, ko si vsi prizadevamo, da pouk poteka za vse učence v šoli, je priporočljivo, da govorilne ure potekajo na daljavo, prek telefona, video konferenčnega klica in podobno.

Vendar določene teme zahtevajo osebno komunikacijo, tako bodo v ponedeljek, 12. 10. 2020, potekale popoldanske govorilne ure za starše učencev razredne stopnje, v torek, 13. 10. 2020, pa za starše učencev predmetne stopnje.

Govorilne ure bodo potekale med 17.00 in 18.30.

V izogib gneči pred šolsko stavbo in v njej vas naprošamo, da se na govorilne ure učitelju predhodno najavite po elektronski pošti. E-poštni naslovi učiteljev so objavljeni na šolski spletni strani.

Učitelj vam bo sporočil termin govorilne ure. V šolo boste lahko vstopili 5 minut pred določenim terminom. Ob vhodu si razkužite roke in nadenite zaščitno masko. V šolski stavbi vas bo na poti do učilnice po potrebi usmeril dežurni učitelj.

Posamezen pogovor z učiteljem bo praviloma potekal 10 minut. Če se želite pogovoriti o temi, ki zahteva več časa, se dogovorite za termin v času dopoldanskih govorilnih ur.

Urnik dopoldanskih govorilnih ur objavljamo na šolski spletni strani.

Vodstvo šole

 

Oznake: , ,